Κανονικά και με τον νόμο πλέον οι παράνομοι μετανάστες μπορούν να παραμείνουν στην χώρα μας χωρίς άδεια διαμονής!


Αναγνώσεις: |


Η αντιγραφή και αποθήκευση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς!

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Έχετε αντιγράψει το άρθρο στα αγαπημένα στις:

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.
Αυτό που εδώ και καιρό υποψιαζόμασταν για την Ελληνική(;) Κυβέρνηση, είναι πλέον πραγματικότητα. Σε προηγούμενα άρθρα είχε επισημανθεί ότι το μεταναστευτικό είναι ένα οργανωμένο σχέδιο που σκοπό έχει την αλλοίωση του γηγενή ευρωπαϊκού πληθυσμού με τεράστιες εισροές μουσουλμάνων από την Μέση Ανατολή, Αφρική κλπ. και την μόνιμη εγκατάστασή τους σε ευρωπαϊκά εδάφη (1). 

Ένα σχέδιο το οποίο είχε προγραμματιστεί από τα γεννοφάσκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 1922 (2)! Έχει χρηματοδοτηθεί από πληθώρα ΜΚΟ που έδρασαν και δρουν ανενόχλητα εντός και εκτός της επικράτειάς μας και τις οποίες ελέγχουν γνωστοί νεοταξίτες, παγκοσμιοποιητές-διεθνιστές όπως ο Τζώρτζ Σόρος που επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι ξοδεύει δισεκατομμύρια δολάρια για τον σκοπό αυτό, φυσικά με "ανθρωπιστικό" προκάλυμμα (3). Αφού φυσικά δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες "ομαλής" ένταξής τους στις κατά τόπους κοινωνίες με διάφορους τρόπους, όπως για παράδειγμα την κατασκευή τζαμιών (4, 5 και 6)!

Το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα πλέον με νόμο της κυβέρνησης, οι παράνομοι μετανάστες μπορούν να παραμείνουν στην χώρα μας χωρίς άδεια διαμονής! Ο κύβος ερρίφθη όπως πάντα χωρίς τυμπανοκρουσίες και με δόλια ενοχική μυστικότητα από κάθε πλευρά και κυρίως από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ (7).
Πηγή εικόνας: ellasnafs.blogspot.gr
Όλα αυτά βέβαια αποτελούν άλλη μια επιβεβαίωση ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει κατά γράμμα τα σχέδια της Νέα Τάξης (8), με γοργούς ρυθμούς και απροκάλυπτα. Τώρα ίσως να είναι πιο κατανοητές οι φωνές των "αντιφρονούντων" Αρχιερέων (9) που πρωτοστάτησαν με ανοικτές δηλώσεις ενάντια στην ακολουθούμενη μεταναστευτική πολιτική, ακόμη και με κίνδυνο να χαρακτηριστούν ως ρατσιστές και ξενοφοβικοί, όπως και έγινε.

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε παραπάνω το εν λόγω
ΦΕΚ του περασμένου Αυγούστου...

Άρθρο από τον Κ.Ι.Κ.

Σημειώσεις:
  1. synaxipalaiochoriou.blogspot.gr: Η λαίλαπα του μεταναστευτικού και η οχιά του Αγίου Παϊσίου
  2. synaxipalaiochoriou.blogspot.gr: Συγκλονιστικό Ντοκουμέντο: Από το 1922 ήταν σχεδιασμένη η λαίλαπα του μεταναστευτικού στην Ευρώπη!
  3. synaxipalaiochoriou.blogspot.gr: Ο "φιλάνθρωπος" Tζώρτζ Σόρος: Η ΕΕ να διευκολύνει την εισροή μεταναστών μέσω της Ελλάδας!
  4. synaxipalaiochoriou.blogspot.gr: Γιατί επείγεται η κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει ένα ακόμη Τζαμί στον Ελαιώνα;
  5. synaxipalaiochoriou.blogspot.gr: Θα γεμίσουν την Ελλάδα με τζαμιά...
  6. synaxipalaiochoriou.blogspot.gr: Με το τζαμί στο Βοτανικό παύει να είναι Ορθόδοξο κράτος η Ελλάδα (Μητρ. Πειραιώς Σεραφείμ)
  7. synaxipalaiochoriou.blogspot.gr: Με δέκα τεχνικές ελέγχουν το μυαλό μας (Νόαμ Τσόμσκι)
  8. synaxipalaiochoriou.blogspot.gr: Οι όμορφοι πλανήτες "όμορφα" καίγονται...
  9. synaxipalaiochoriou.blogspot.gr: Μητρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιος: "Η ειρηνική κατάκτηση της Ελλάδος προχωρεί κανονικά!"