Νέα προκλητική ανάρτηση στο Twitter καλεί τους μουσουλμάνους της Θράκης σε Τζιχάντ!


Αναγνώσεις: |


Η αντιγραφή και αποθήκευση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς!

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Έχετε αντιγράψει το άρθρο στα αγαπημένα στις:

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.
Σχόλιο Σ.Ν.Π.: "Βράζει το καζάνι στην Θράκη... Εδώ ο αντιρατσιστικός νόμος κάνει τα στραβά μάτια ακόμη και παρουσία βουλευτού της κυβέρνησης που τον θέσπισε!"
Έντονη κινητικότητα από ύποπτους παράγοντες και πολλές και περίεργες οι κινήσεις των τουρκόφρονων στην ακριτική Θράκη τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με την fonirodopis.grμουσουλμάνος δημοσιογράφος, καλεί έμμεσα την μειονότητα της Θράκης σε ιερό πόλεμο. Πρόκειται για τον Σαλίχ Τζαμπάζ, αρθρογράφο της τουρκόφωνης εφημερίδας Μιλλέτ της Ξάνθης. Ο κ. Τζαμπάζ προέβει στον πρωτοφανή σχολιασμό μέσω του twitter αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στη Γλαύκη Ξάνθης με τα επεισόδια από τους εγκάθετους της Άγκυρας.

Τα γεγονότα της Γλαύκης 
Όπως αναφέρει ο maxitisthrakis.blogspot.gr, κατά τη διάρκεια της κηδείας του Έλληνα Στρατιώτη, Αχμέτ Κατουνλού που πνίγηκε εν ώρα υπηρεσίας στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής στην Καβάλα στις 12 Ιουλίου, στο σπίτι του νεκρού την ώρα που ο Μουφτής κ.Σινίκογλου έψαλε και συμπαραστέκονταν στην οικογένεια, εισέβαλαν ο «ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ, τον Πρόεδρο της ΤΕΞ Κουρτ Αχμέτ και τον Αντιπρόεδρο του Τουρκικού κόμματος DEB Οζάν Αχμέτογλου κ.ά. απαιτώντας να αφαιρεθεί η Ελληνική σημαία από το φέρετρο, να φύγει ο Στρατός και να μεταφέρουν αυτοί το νεκρό στα νεκροταφεία.

Μάλιστα ο «ψευτομουφτής» κ. Μετέ έσπρωξε τον Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου που ήταν παρών δίπλα στην οικογένεια και του είπε να σηκωθεί και να φύγει αμέσως από το χωριό, γιατί δεν είχε καμιά δουλειά εκεί, ενώ στη συνέχεια πήραν αυτοί το φέρετρο, αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία που υπήρχε επάνω και το μετέφεραν στο νεκροταφείο.

Στην κηδεία παραβρίσκονταν και η Περιφερειακή εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κ. Χρύσα Ούτση που αντέδρασε κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ λέγοντάς του: «είναι δυνατόν βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πραξικόπημα και να μη σέβεται το Στρατό και την οικογένεια του νεκρού;».

Η παρουσία του Ελληνικού Στρατού
Είναι προς τιμή του Στρατηγού, Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Ιωσήφ Μαυράκη που διατήρησε την ψυχραιμία του και απέτρεψε την πρωτοφανή προβοκάτσια του «ψευτομουφτή» κ. Μετέ και της «παρέας», αποτρέποντας τα επεισόδια που ήθελαν να δημιουργήσουν οι εγκάθετοι της Άγκυρας. 

Σε σχέση με τα γεγονότα της Γλαύκης ο μουσουλμάνος δημοσιογράφος κ. Σαλίχ Τζαμπάζ αναφέρει στο twitter:
«Το πραγματικό ΤΖΙΧΑΝΤ δεν είναι αυτό που κάνει το ISIS αλλά είναι η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ απέναντι στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας»!


Αντίγραφο της ανάρτησης στο twitter βλέπετε στα αριστερά.

Η συγκέντρωση με πρόσχημα τη «διεκδίκηση δικαιωμάτων»
Σε προηγούμενο άρθρο κάναμε λόγο για τον επικίνδυνο ξεσηκωμό που καλεί ο σύνδεσμος των οπαδών της Γαλατάσαράι μέσω Facebook με πορεία που θα οργανώσουν στην Κομοτηνή τουρκόφρονες στις 24 Ιουλίου -ανήμερα του μνημόσυνου του Αχμέτ Σαδίκ- με πρόσχημα τη «διεκδίκηση δικαιωμάτων».

Σύμφωνα με το
pentapostagma.gr τη συγκέντρωση είχε προαναγγείλει στο 4ο Συνέδριο του DEB ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Μουσταφά Αλή Τσαβούς.

Δήλωση κ. Τσαβούς
«Να πάρουμε στα χέρια μας την σημαία. Να κάνουμε μια πορεία, τουλάχιστον από τα γραφεία μας μέχρι τα νεκροταφεία. Μια πορεία περηφάνιας. Να είναι μια πορεία με αίτημα την απόδοση των δικαιωμάτων μας. Ας είναι μια πορεία με την οποία θα ζητείται πίσω το αυτοκίνητο του αείμνηστου ηγέτη μας. Πλέον να μην στεκόμαστε. Πλέον να μην σωπαίνουμε. Ήρθε πια ο καιρός να βγούμε στις πλατείες. Δήθεν θα μας εκφόβιζαν. Εγώ απευθύνομαι στους Έλληνες αξιωματούχους. Εγώ είμαι έτοιμος να δώσω την ψυχή μου. Ο ηγέτης μας έγινε μάρτυρας. Εάν επιτρέψει ο Αλλάχ ας γίνουμε και εμείς μάρτυρες σε αυτό τον δρόμο».


επιμέλεια Κ.Ι.Κ

Σημειώσεις:
1. fonirodopis.gr: Μουσουλμάνος δημοσιογράφος μιλάει για τζιχάντ στη Θράκη εναντίον της Ελλάδας!!!
2. maxitisthrakis.blogspot.gr: Προπαγανδιστικό "γλέντι" μετά την "Τουρκική" πρόκληση στην κηδεία του άτυχου στρατιώτη στη Γλαύκη!
3. pentapostagma.gr: Τι ετοιμάζει η Άγκυρα; Μουσουλμάνοι απειλούν με τζιχάντ στη Θράκη εναντίον της Ελλάδας – Κίνδυνος κατά τη διάρκεια πορείας στις 24 Ιουλίου
4. synaxipalaiochoriou.blogspot.com: Ανάρτηση στο Facebook καλεί σε ξεσηκωμό τους μουσουλμάνους της Θράκης (;)


Συνέχεια του θέματος - Διαβάστε ποιό ήταν το αποτέλεσμα της πορείας: