Πούτιν και Ντόναλντ Τράμπ - Μια άτυπη συμμαχία


Αναγνώσεις: |


Η αντιγραφή και αποθήκευση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς!

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Έχετε αντιγράψει το άρθρο στα αγαπημένα στις:

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.
Σχόλιο Σ.Ν.Π.: "Η Χίλαρυ είναι το αγαπημένο παιδί της Νέας Τάξης και ο Τράμπ το μαύρο πρόβατο! Ο τελευταίος ίσως είναι ο μόνος υποψήφιος που έχουμε ακούσει να κάνει αντιιμπεριαλιστικές δηλώσεις κόντρα στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών!"
Τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο κατακλύζεται από σχόλια, μέσω πάσης φύσεως αμερικανικών ιστοσελίδων και μπλογκς, τα οποία μιλούν για παρέμβαση του Πούτιν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ!


Αναλυτές των ρωσικών δρώμενων αλλά και ηγετικά στελέχη από την πλευρά των Δημοκρατικών της Χίλαρι Κλίντον, εκφράζουν αυτή την απορία, στηρίζοντας την επιχειρηματολογία τους στις φήμες που κάνουν λόγο για την δήθεν υποστήριξη του Κρεμλίνου στον Ντόναλντ Τραμπ. Κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε και εκφραστεί από καμία ρωσική πηγή…

Ως χαρακτηριστικότερο όλων παραθέτουμε το απόσπασμα από κείμενο του USA Today με υπογραφή… Glenn Harlan Reynolds: «Μπορείτε να τις πείτε ως τις Εκλογές του Πούτιν, επειδή έχουμε δύο υποψήφιους που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ενδέχεται να αποδειχθούν συμπαθής στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Σχετικά με τη Δημοκρατική πλευρά, έχουμε την Χίλαρι Κλίντον, της οποίας ο μυστικός ιδιωτικός διακομιστής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχει περάσει ήδη στα χέρια των ρωσικών υπηρεσιών (πιθανότατα επίσης και σε υπηρεσίες κατασκοπείας διάφορων άλλων εθνών), αναφέρει αρχικά.

Και συμπληρώνει: «Αυτό σημαίνει ότι ο Πούτιν μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τη Χίλαρι – ή και ακόμα χειρότερα – όποτε θέλει. Τα μηνύματα δείχνουν βρώμικα σχέδια που στοχεύουν τον Bernie Sanders. Αυτά έχει ήδη φέρει αναταράξεις στην εκστρατεία της Κλίντον, καθώς οι υποστηρικτές του Bernie Sanders επιτίθενται σε ένα σύστημα που μοιάζει στημένο. Αλλά το πραγματικό σημείο – κλειδί, υποψιάζομαι, είναι να στείλει το εξής μήνυμα: Η Χίλαρι είναι ευάλωτη, και αν εναντιωθεί στον Πούτιν θα το πληρώσει.

Έτσι, αν δεν θέλετε έναν πρόεδρο ο οποίος είναι πιθανό να επηρεάζεται από τον Πούτιν, θα πρέπει να ψηφίσετε τον Ντόναλντ Τραμπ, σωστά; Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι ο Πούτιν κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εκβιάσει τον Τραμπ. Τα κακά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να το κάνει γιατί ο Τραμπ έχει εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό του για τον Πούτιν στο παρελθόν, και οι δύο φαίνεται να είναι στα ίδια μήκη κύματος για πολλά ζητήματα.

Ο Τραμπ είπε ότι δεν σκέφτεται πως τα κράτη της Βαλτικής αξίζει να πάνε σε πόλεμο, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το ΝΑΤΟ και πρότεινε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα πρέπει να αναλαμβάνουν πρωτοβουλία (να είναι σε θέση ισχύος, όπως είχε πει και ο Ομπάμα) για τα υπόλοιπα κράτη».

Εν ολίγοις, ο αρθρογράφος, όπως και τα περισσότερα αμερικανικά μέσα τίθενται ανοιχτά υπέρ της αμερικανικής παρέμβασης σε ελεύθερα κράτη, χτίζοντας συνάμα ένα παρεμβατικό και αντιδημοκρατικό προφίλ στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πηγή: https://hellasforce.com/ , http://agiotokos-kappadokia.gr