Άλλη μία αν-ίερη πρόκληση των Τούρκων καταδεικνύει τα αλαζονικά σχέδιά τους


Αναγνώσεις: |


Η αντιγραφή και αποθήκευση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς!

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Έχετε αντιγράψει το άρθρο στα αγαπημένα στις:

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.
Η τουρκική τηλεόραση όλο το Ραμαζάνι θα παρουσιάζει καθημερινά την απαγγελία του κορανίου μέσα από την Αγία Σοφία προκαλώντας εκατομμύρια ορθοδόξων.

Οι Τούρκοι και προσωπικά ο Πρόεδρος Ρ.Ερντογάν υλοποιώντας αμέσως την απαίτηση των χιλιάδων φανατικών μουσουλμάνων, έδωσαν άδεια για την απαγγελία του κορανίου, καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα του ραμαζανιού μέσα από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, με τηλεοπτική κάλυψη αναφέρει ο τουρκικός τύπος.


Το Sahur όπως το ονομάζουν οι μουσουλμάνοι , θα μεταδίδεται από το τηλεοπτικό κανάλι TRT Diyanet, της Τουρκικής Ραδιφωνίας Τηλεόρασης (TRT), φιλοξενώντας πλάνα κατά την διάρκεια του «ιερού» μήνα του Ραμαζανιού από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, που αποτελεί ιερό ορόσημο για τους ορθοδόξους χριστιανούς όλου του κόσμου.

Πρόκειται σαφώς για μια θρησκευτικού τύπου «απάντηση» του Ισλαμιστή Ερντογάν στον Ρώσο Πρόεδρο Β.Πούτιν και την πρόσφατη επίσκεψη του στο Άγιο Όρος όσο και προς την Ελλάδα, αλλά και στα εκατομύρια των ορθοδόξων στον πλανήτη. Διότι πως θα φαινόταν να έκαναν κάτι αντίστοιχο σε κάποιο οθωμανικό Τζαμί για παράδειγμα εδώ στην Ελλάδα; Σίγουρα οι Τούρκοι θα ξεσήκωναν τον κόσμο απειλώντας τους πάντες και τα πάντα.

Ο Ερντογάν όμως γνωρίζει πολύ καλά αυτό "παιχνίδι" με την θρησκεία. Άλλωστε ο θρησκευτικός φανατισμός στους νέο-οθωμανούς Τούρκους "πιάνει" καλύτερα και πιο αποτελεσματικά, σε σχέση με το οτιδήποτε άλλο. Η προσβολή όμως των απανταχού ορθοδόξων και κυρίων αυτών σε Ρωσία και Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, καταδεικνύοντας τα αλαζονικά, αυτοκρατορικού τύπου σχέδια, της Τουρκίας για την περιοχή των Βαλκανίων.

Με έμμεσο τρόπο η τουρκική πολιτική ηγεσία καταργεί στην ουσία το παλιότερο καθεστώς που είχε η εκκλησία της Αγίας Σοφίας, μετατρέποντάς την ντε φάκτο σε Τζαμί. [...]

Πηγή: pentapostagma.gr