Η λαίλαπα του μεταναστευτικού και η οχιά του Αγίου Παϊσίου


Αναγνώσεις: |


Η αντιγραφή και αποθήκευση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς!

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Έχετε αντιγράψει το άρθρο στα αγαπημένα στις:

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.
Άλλο είναι να τρέφουμε ένα φίδι γνωρίζοντας ότι μπορεί να μας τσιμπήσει, αλλά από αγάπη στα πλάσματα του Θεού του προσφέρουμε ότι μπορούμε (όπως συνήθιζε ως γνωστόν και ο Άγιος Παΐσιος με μια οικογένεια από οχιές στο καλύβι του) και άλλο είναι να το περιποιούμαστε από άγνοια και επηρεασμένοι από το πνεύμα της δήθεν προοδευτικότητας που τεχνηέντως καλλιεργείται και προωθείται σήμερα.

Η κοινή γνώμη της Γαλλίας, Βέλγιου, Γερμανίας και Αγγλίας (και όχι μόνο) μένει απορημένη στο πως είναι δυνατόν παιδιά που μεγάλωσαν και μορφώθηκαν σε αυτές  τις χώρες - με θρησκευτικό πλουραλισμό και ίσα δικαιώματα-, να είναι υπαίτιοι για τα απάνθρωπα τρομοκρατικά εγκλήματα. Οι παθόντες είναι ακόμη βυθισμένοι σε μια ατέρμονη αναζήτηση του σωστού και του λάθους, και αγνοούν ότι το πρόβλημα δεν είναι ο άνθρωπος (ο οποίος πολλές φορές μπορεί να βρίσκεται και σε άγνοια) αλλά η ίδια η ψευτοθρησκεία, το Ισλάμ, που τους ωθεί στον «ιερό πόλεμο», το επικατάρατο, θεομίσητο, υπάνθρωπο και ζωώδες τζιχάντ.

Οι δολοφόνοι που σκοτώνουν τους «απίστους» για να «απολαύσουν τις ηδονές του παραδείσου» κατά το Ισλάμ είναι μάρτυρες του «Θεού» τους [1]. Στο Κοράνιο, στην σούρα «Τα λάφυρα» (Al anfal) και στον στίχο 17 λέει: «Τους απίστους δεν τους σκοτώνετε εσείς αλλά ο Θεός. Όταν ρίχνεις το ακόντιό σου δεν το ρίχνεις εσύ, αλλά ο ίδιος ο Θεός προκειμένου να δοκιμάσει τους πιστούς του με δοκιμασία η οποία είχε λαμπρά αποτελέσματα». Αλλού στην σούρα «Το στρωμένο τραπέζι» (Al maida) στον στίχο 33 αναφέρεται ότι λέει ο «Θεός»: «Να ποιά θα είναι η αμοιβή όσων πολεμούν το Θεό και τον Απόστολό Του θα σκοτώνονται, θα σταυρώνονται, θα κόβονται τα χέρια και τα πόδια τους, θα εξορίζονται από τη χώρα τους». Ενώ στην σούρα «Μωάμεθ» (Muhamand) στο στίχο 4 λέει «όταν συναντάτε τους απίστους να τούς σκοτώνεται και να τους σφάζετε» [1]. Παρ’ όλα αυτά ακόμη αδυνατεί η αποχαυνωμένη κοινή γνώμη να αποδεχτεί ότι ο Ισλαμισμός είναι ένα θρήσκευμα τρομοκρατίας και παράφορης καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δη των γυναικών.

Το Ισλάμ, ένα συνονθύλευμα Χριστιανικών, Ιουδαϊκών και ανατολικών στοιχείων, επινοήθηκε από έναν Άραβα έμπορο στο επάγγελμα, δηλωμένο αιμομίκτη και παιδεραστή, ο οποίος νομιμοποίησε τα πάθη του και τα μετέτρεψε σε «θρησκεία» που ομοιάζει με «όπιο» λαών με σεξιστικές τάσεις και άκρατο φανατισμό. Ο αυτοαποκαλούμενος "Προφήτης-Απόστολος", με εργαλείο την επινοημένη «θρησκεία» του, προσπάθησε να κατακτήσει και τον κόσμο. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας βλέπουμε σήμερα, με τις παντοειδούς βαρβαρότητες που έχουν μετατραπεί σε παγκόσμια μάστιγα. Ίσως κάποιοι να είναι λιγότερο φανατικοί Ισλαμιστές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στο κατάλληλο, ή μάλλον ακατάλληλο περιβάλλον να επηρεαστούν και να μεταλλαχτούν σε «εν δυνάμει μάρτυρες» και προασπιστές της μισαλλοδοξίας εναντίων των αλλοθρήσκων. Πολλά είναι άλλωστε τα παραδείγματα ακόμη και Δυτικών, οι οποίοι μετά από μια επίσκεψη στα μουσουλμανικά κράτη αλλαξοπίστησαν και σήμερα είναι οι πλέον φανατικοί Ισλαμιστές, ακόμη και μπροστάρηδες. 
Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση  
του γιού του αρχηγού της Χαμάς
Συγκεκριμένα όσον αφορά το μεταναστευτικό, θα σας υπενθυμίσουμε ότι ακόμη και οι δηλώσεις από ανθρώπους-ινστρούχτωρες της Νέας Τάξης, είναι απροκάλυπτες, και ομολογούν την ενεργή εμπλοκή τους στην προώθηση μουσουλμάνων στην Ευρώπη. Όπως για παράδειγμα ο γνωστός διεθνιστής δισεκατομμυριούχος George Soros που δήλωσε ότι χρηματοδότησε με 11 δις δολάρια ΜΚΟ για την μεταφορά λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη [1], φυσικά με σκοπό την αλλοίωση του Ευρωπαϊκού πληθυσμού και την ισοπέδωση της εθνικής-ιστορικής-θρησκευτικής ταυτότητας των λαών [4]. Αυτό βέβαια με απώτερο στόχο την παγκοσμιοποίηση, δηλαδή ένα κράτος, μία θρησκεία, ένας Παγκόσμιος Κυβερνήτης και ο νοών νοείτω... Ασφαλώς και όλα αυτά γίνονται βάσει σχεδίου το οποίο μας γνωστοποιείται σταδιακά. Ήταν μόλις το 2005 όταν η κ. Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη δήλωνε στον τότε Πρόεδρο Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παππούλια: «Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν».
Ακόμη και η Παγκόσμια Τράπεζα (όργανο και αυτή της Νέας Τάξης) ενέκρινε δάνειο για την μόνιμη εγκατάσταση των μεταναστών στις χώρες όπου «φιλοξενούνται», όπως την Ελλάδα. Ταυτόχρονα τα τοπικά παπαγαλάκια των κατευθυνόμενων ΜΜΕ, συνεχώς καλλιεργούν ένα κλίμα ψευτοφιλαλληλίας και ανθρωπισμού για να πείσουν τον γηγενή πληθυσμό για την αναγκαιότητα της αποδοχής και γιατί όχι αφομοίωσης των μεταναστών [2], πολλοί εκ των οποίων δεν προέρχονται καν από εμπόλεμες ζώνες. Ενώ η αριστερόστροφη νομενκλατούρα υποστήριζε το ανήκουστο, ότι δηλαδή οι μετανάστες θα βοηθήσουν να λυθεί το οξύ δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Με άλλα λόγια αυτό που δεν κατάφεραν 400 και πλέον χρόνια σκλαβιάς, σήμερα θα το πετύχουν ειρηνικά και με το πρόσχημα του ανθρωπισμού και της φιλανθρωπίας έναντι των προσφύγων.

Και διερωτάται ο λογικός νους, πως είμαστε τόσο σίγουροι ότι τα ίδια και χειρότερα με την Γαλλία-Βέλγιο-Γερμανία-Αγγλία (και όχι μόνο) δεν θα συμβούν και σε μας με τους μετανάστες που περιθάλπτουμε με τέτοια αφέλεια. Εάν αναγνωρίζουμε ότι αυτοί είναι το φίδι (ή μάλλον η
«θρησκεία» τους) αλλά παρ’ όλα τρέφουμε αληθινή-ανυπόκριτη, κατά Θεόν αγάπη προς αυτούς, τότε καλώς κάνουμε, και όντως τηρούμε έτσι τον Ευαγγελικό λόγο. Αν όμως το κάνουμε από άγνοια, με αίσθημα δήθεν προοδευτισμού και ψεύτο-φιλανθρωπίας, τότε κινδυνεύουμε να χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία. Υπενθυμίζουμε τι είχε πει ο Τουργκούτ Οζάλ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας): "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς". 

Σαφώς και όποτε είναι δυνατό οφείλουμε να τους απαλύνουμε τον πόνο γιατί μέσα σε όλους υπάρχουν σίγουρα και αναγκεμένοι άνθρωποι, αλλά πάντοτε με απώτερο σκοπό την μετάβασή τους στον τελικό τους προορισμό εκτός της Ελλάδας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος έγραψε χαρακτηριστικά για τους ταλαίπωρους αυτούς ανθρώπους: «Τα σύνορα της καρδιάς μας λοιπόν, είναι ήδη ολάνοικτα! Δεν πρέπει όμως να ανοίξουμε και τα σύνορα της πατρίδος μας!»[2] Δεν τους δεχόμαστε για να τους αφομοιώσουμε, αυτό το λάθος επιχειρήθηκε και στο εξωτερικό με φανερά τα αποτελέσματα. 

Όσον αφορά την άποψη ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί οφείλουμε να δείξουμε αγάπη περιθάλποντας και αφομοιώνοντας τους μετανάστες στην Ελλάδα, θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η αγάπη χωρίς αλήθεια είναι κίβδηλη. Ο μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος έλεγε χαρακτηριστικά: "Η αγάπη πρέπει να είναι εν αληθεία". Ο Κύριός μας που είναι αγάπη, είπε επίσης: «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή». Έτσι, παραβλέποντας το γεγονός ότι το Ισλάμ-μεταναστευτικό αποτελεί μια ασύμμετρη απειλή για την Ελλάδα, αρνούμαστε την αλήθεια και επομένως δεν δείχνουμε πραγματική αγάπη. Εθελοτυφλούμε, στρουθοκαμηλίζουμε και μένουμε στα επιφανειακά ίσως προσχήματα δείχνοντας μια επίπλαστη και νοθευμένη αγάπη όταν σκοπός μας δεν είναι να απαλύνουμε για λίγο τον πόνο των αναγκεμένων αλλά είναι να τους δεχτούμε και να τους αφομοιώσουμε. Με άλλα λόγια, δεν δύναμαι να σε αγαπήσω αληθινά όταν ξέρω ότι ερχόμενος στην χώρα μου έχεις συγκεκριμένους δόλιους σκοπούςΚαι αν ακόμη κάποιοι παραμένουν δύσπιστοι όσον αφορά το πρόσχημα της αγάπης, ας αναρωτηθούν, όταν εκτροχιαστούν οι βίαιες εξεγέρσεις (με τους προπομπούς αυτών ήδη έκδηλους σε πολλά hot spot) των μεταναστών εναντίων μας, τότε πώς θα τους αντιμετωπίσουν; Είναι διατεθειμένοι με «αγάπη» να παραχωρήσουν ακόμη και την εθνική μας κυριαρχία; Άλλωστε πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με στατιστικές το 73,8% των μεταναστών είναι άνδρες (2/3 εκ των οποίων άνεργοι και χαμηλού μορφωτικού επίπεδου, και άρα εύκολα κατευθυνόμενοι) ενώ το 72,2% είναι έως 35 ετών [9]. Δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία φαίνεται να είναι νέοι οι οποίοι έφυγαν από την δυσπραγία και ανασφάλεια σε αναζήτηση για κάτι καλύτερο στην Δύση (σκόπιμα χειραγωγούμενοι-καθοδηγούμενοι από συγκεκριμένους ενορχηστρωτές-χρηματοδότες όπως προαναφέρθηκε) και όχι οικογένειες ξεριζωμένες που έφυγαν για να σωθούν, όπως διατυμπανίζουν τα κανάλια.

Και για να γίνουμε ακόμη πιο σαφείς, με το ίδιο πρόσχημα της «αγάπης», οι οικουμενιστές προωθούν την ένωση-νόθευση της εκκλησίας μας με τους αιρετικούς. Με την ίδια φιλελεύθερη και προοδευτική αγάπη προωθείται και διαφημίζεται η ομοφυλοφιλία. Και τώρα μια νέας μορφής «αγάπη» με φιλοδιεθνιστική χροιά, κεκοσμημένη με την θρησκευτική πλουραλιστικότητα και ανεκτικότητα, προωθείται με το μεταναστευτικό. Σε αντίθεση με την εγχώρια αυτή προπαγάνδα (βλ. κανάλια και δηλώσεις πολιτικών), βλέπουμε χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Δανία να κάνουν ενέργειες για να αποτρέψουν (ακόμη και με νόμους του κράτους) την εισροή του φονταμενταλιστικού Ισλάμ εντός της επικράτειάς τους [3].

Εδώ στην Ελλάδα, υπάρχουν βάσιμα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι εξεγέρσεις, συντονίστηκαν μέσω μηνυμάτων κινητών τηλεφώνων sms (από άγνωστο αποστολέα από την Ασία!), τα οποία στάλθηκαν την παραμονή των εξεγέρσεων σε καρτοκινητά που μοιράστηκαν δωρεάν με χρήματα των ΜΚΟ [5]. Όσον αφορά την αστυνομία, έχει άνωθεν εντολές (απο την «φιλεύσπλαχνη» κυβέρνηση), να μην αγγίζουν τους μετανάστες, δηλαδή να παραμένουν απλοί θεατές [6]. Ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες αστυνομικών, ορισμένοι «εθελοντές» των ΜΚΟ (των οποίων τους μισθούς παρεμπιπτόντως πολλοί θα ζήλευαν) προτρέπουν τους μετανάστες να δημιουργούν σκόπιμα εντάσεις με την αστυνομία [7], υποθέτουμε σύμφωνα με τις οδηγίες των χρηματοδοτών-αφεντικών τους (βλ. George Soros). Τελικά αν οι ΜΚΟ δεν είναι και αυτές ένας μισθοφορικός «ειρηνικός» στρατός της Νέα Τάξης που προωθεί την δόλια προσχώρηση του φονταμενταλιστικού Ισλάμ για να επιτύχει την χειραγώγηση των λαών και των κρατών, τότε τι είναι; 

Επιπλέον υπάρχει αδιαμφισβήτητο ιστορικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι η ΕΕ από τα γενοφάσκια της ακόμη είχε ως στόχο την αλλοίωση του γηγενή πληθυσμού. Ο Kalergi είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε την ενωμένη Ευρώπη το 1922 (διαβάστε ΕΔΩ). Αυτό υποδεικνύει συν τοις άλλοις, ότι ακόμη και χώρες κράτη μέλη που υποκρίνονται τους παθόντες (π.χ. Γερμανία) συνεργούν στο να υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο! Αυτή είναι η Νέα Τάξη εν εξελίξει!

Και αν δεν αρκούν τα παραπάνω επιχειρήματα ας θυμηθούμε τουλάχιστον τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη: «Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν». Αντιτασσόμενοι λοιπόν στην χαύνωση των κατευθυνόμενων ΜΜΕ και των εκάστοτε εξουσιολάγνων και προδοτικών Κυβερνήσεων, οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα τα οποία δεν είναι επιστημονική φαντασία, αλλά είναι η πραγματικότητα ζωγραφισμένη με φόβο και με τρόμο στα πρόσωπα των ανθρώπων που τα βίωσαν στην Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Αγγλία... και τους είδαμε στις τηλεκολάσεις και τα ΜΜΕ.

Οι Άγιοί μας, λουσμένοι μέσα στην χάρη του Θεού, είχαν τέτοιο μεγαλείο αγάπης που δεν τους ενδιέφερε εάν ο Θεός επέτρεπε το φίδι να τους τσιμπήσει. Όλα αυτά όμως εν επιγνώσει, γιατί άλλο ειλικρινείς αγάπη, και άλλο αφέλεια! Κανένας τους δεν ήταν αφελής και άπατρης διεθνιστής! Είναι γνωστή άλλωστε σε όλους η αγάπη του αγαπημένου Αγίου των Ελλήνων, Αγ. Παϊσίου για την πατρίδα μας! Η ασύμμετρη απειλή του μεταναστευτικού ασφαλώς και είναι μια εθνική απειλή, μια βόμβα βραδυφλεγής, άλλο η συμπόνια και η φιλανθρωπία και άλλο το εθελούσιο ξεπούλημα της πατρίδας μας στις βλέψεις της Νέα Τάξης...


Σημειώσεις:

  1. Ανακοινοθέν: Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ (28-3-2016)
  2. Άρθρο Σεβ. Μητροπολίτου Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου (4-4-2016): «Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΡΤ!»
  3. Voria.gr: Όλοι ανησυχούν με τη ριζοσπαστικοποίηση του Ισλάμ, εκτός από εμάς...
  4. Newsbomb.gr: Στα... πλοκάμια του Σόρος το μεταναστευτικό και ο αφανισμός των Ελλήνων
  5. Pronews.gr: Συντονισμένες με ένα... SMS ήταν οι εξεγέρσεις στις προσφυγουπόλεις από Ειδομένη μέχρι Χίο! 
  6. Iefimerida.gr: Μετανάστες έσπασαν το ιατρείο των Γιατρών του Κόσμου στο hotspot Χίου
  7. aktines.blogspot.gr: «Τα πρόβατα απεργούν, ζητώντας καλύτερες συνθήκες σφαγής» (Δημήτριος Νατσιός) 
  8. kostasxan.blogspot.gr: Ποιος οργανώνει τους «πρόσφυγες» και που αποσκοπεί; 
  9. Meteora24.gr: Αποκαλυπτική έρευνα από την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και την Κάπα Research για το προσφυγικό – μεταναστευτικό